1/6
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 0
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 1
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 2
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 3
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 4
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 5
WION: Breaking US & WORLD NEWS Icon

WION

Breaking US & WORLD NEWS

ZEE MEDIA CORPORATION LTD
Trustable Ranking IconΈμπιστο
1K+Λήψεις
34MBΜέγεθος
Android Version Icon5.1+
Έκδοση Android
4.2.4(22-04-2024)Τελευταία έκδοση
5.0
(1 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
Πώς να κάνετε εγκατάσταση
1
Κατεβάστε και ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Ολοκληρώστε την εγκατάσταση και ανοίξτε το Aptoide
app-card-icon
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/6

Περιγραφή του WION: Breaking US & WORLD NEWS

Το WION, συντομογραφία του World is One, είναι το πρώτο και σημαντικότερο διεθνές κανάλι ειδήσεων της Ινδίας. Κατεβάστε την εφαρμογή WION για έκτακτες διεθνείς ειδήσεις, ειδήσεις από την Ινδία, ειδήσεις από τις ΗΠΑ, ειδήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ειδήσεις Ευρώπης, Ειδήσεις για τη Μέση Ανατολή και ειδήσεις από τη Νότια Ασία.

Το WION σάς παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη γεωπολιτική, την άμυνα, τους πολέμους, τις συγκρούσεις και άλλες διεθνείς εξελίξεις. Το WION καλύπτει διεθνή αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του κρίκετ και του ποδοσφαίρου. Τα ψυχαγωγικά νέα από το WION περιλαμβάνουν το Χόλιγουντ, την K-pop, το K-drama, το Bollywood, τις κριτικές ταινιών, τις ειδήσεις για τις κυκλοφορίες OTT, τη μόδα και τον τρόπο ζωής και τάσεις υγείας και ευεξίας. Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής WION για έκτακτες διεθνείς ειδήσεις, επεξηγήσεις, trending news, viral νέα και βίντεο.

Το κορυφαίο διεθνές κανάλι ειδήσεων με επίκεντρο την Ινδία, το WION προσφέρει επίσης πληροφορίες βασισμένες σε δεδομένα, λεπτομερείς εξηγήσεις, απόψεις και αναλύσεις από την ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων μας.

Η εφαρμογή WION σάς φέρνει μερικά από τα καλύτερα πρωτότυπα άρθρα, αναλύσεις και σχολιασμούς και απόψεις γραμμένες από συντάκτες και αρθρογράφους με εξειδίκευση στο θέμα.

Η κάλυψη της WION είναι αμερόληπτη, βασίζεται σε γεγονότα και είναι ακριβής.

Το WION αναφέρει θέματα της ημέρας που κυμαίνονται από την πολιτική της Ινδίας, τις γενικές εκλογές στην Ινδία μέχρι την πολιτική στις ΗΠΑ και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ειδήσεις για το κλίμα, επιστημονικές ειδήσεις, τεχνολογικές ειδήσεις και επιχειρηματικές ειδήσεις.

Η εφαρμογή WION απευθύνεται στο ευρύ φάσμα του κοινού που κυμαίνεται από επαγγελματίες της πόλης έως Gen Z, η εφαρμογή WION διαθέτει ενότητες με τίτλους παγκοσμίως, ενημερώσεις ειδήσεων από τη Νότια Ασία, μοντέρνα νέα και viral βίντεο.

Πολύ απασχολημένος για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις; Σας καλύψαμε. Το WION σάς στέλνει συλλογές από πρωινές και βραδινές κορυφαίες ιστορίες. Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας και λάβετε νέα εν κινήσει από την Ινδία και τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Γρήγορο, ακριβές, ελεγμένο και αμερόληπτο, το WION προσφέρει ινδική προοπτική για τις διεθνείς εξελίξεις ειδήσεων.


Λειτουργεί τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.


ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο Έκτακτες ειδήσεις, ενημερώσεις παγκόσμιων ειδήσεων, Ινδία, Νότια Ασία και τελευταία πολιτικά πρωτοσέλιδα. Ιστορίες, βίντεο, γκαλερί φωτογραφιών, επεξηγήσεις και ιστορίες ιστού γεμάτες με χρήσιμα και τελευταία νέα και πληροφορίες.

Ζωντανά ιστολόγια καθημερινά για: τελευταίες εξελίξεις ειδήσεων και έκτακτες διεθνείς ειδήσεις και ειδήσεις από την Ινδία, μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως κρίκετ, IPL, ποδόσφαιρο και Ολυμπιακοί Αγώνες, ψυχαγωγικά νέα όπως Όσκαρ, Γκράμι και Έμμυ μεταξύ άλλων.

Συντονιστείτε στο WION Live TV από την εφαρμογή WION, 24/7.

Διαβάστε επίγειες αναφορές σε κείμενο και βίντεο από ανταποκριτές του WION σε δεκάδες πόλεις στην Ινδία καθώς και σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Ειδήσεις για επιχειρήσεις και οικονομία, ειδήσεις για τον προϋπολογισμό, πιο πρόσφατες ενημερώσεις από την παγκόσμια οικονομία και την ινδική οικονομία, καθώς και νέα για το χρηματιστήριο και τη βιομηχανία.

Επιστημονικά νέα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ανακαλύψεων, της εξερεύνησης του διαστήματος και των ιατρικών ανακαλύψεων σε όλο τον κόσμο.

Τεχνολογικά νέα, νέα για gadget και smartphone, εφαρμογές και νέα και ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Δροσερά χαρακτηριστικά της εφαρμογής WION:

Ζωντανή τηλεόραση: Μην χάσετε ποτέ μια ενημέρωση ειδήσεων. Παρακολουθήστε ζωντανά το κανάλι ειδήσεων WION στην εφαρμογή WION οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Παρακολουθήστε δημοφιλείς εκπομπές WION από την εφαρμογή WION: Wion Gravitas, WION Sports, Wion Speed ​​News, ζωντανά και δωρεάν.

Προσαρμόσιμη αρχική οθόνη: Επιλέξτε τμήματα που σας ενδιαφέρουν για να εμφανίζονται στην αρχική σας οθόνη. Μπορείτε να τα αναδιατάξετε ανάλογα με την προτίμησή σας για κορυφαίους τίτλους και ενδιαφέροντα ανά πάσα στιγμή.

Κοινή χρήση ειδήσεων: Μπορείτε να μοιράζεστε άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο μέσω Facebook, Twitter, WhatsApp, μηνυμάτων κειμένου μέσω e-mail και SMS με απευθείας κοινή χρήση ή κοινή χρήση συνδέσμων.

Επισήμανση αγαπημένων, ανάγνωση αργότερα: Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε άρθρα, βίντεο και φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε αργότερα στον δικό σας χρόνο.

Ανάγνωση εκτός σύνδεσης: Δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο; Καμία ανησυχία. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να διαβάζετε τις ειδήσεις ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Βίντεο: Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από τα πιο ενημερωτικά και διασκεδαστικά βίντεο κλιπ.

Φωτογραφίες: Συλλογές φωτογραφιών και slideshows για τις πιο πρόσφατες παγκόσμιες ειδήσεις, κορυφαία πρωτοσέλιδα, ψυχαγωγία, αθλήματα, επιχειρήσεις και τρόπο ζωής.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://www.wionews.com/

Ακολουθήστε μας στο:

* Twitter: https://twitter.com/WIONews

* Facebook: https://www.facebook.com/WIONews

WION: Breaking US & WORLD NEWS - Έκδοση 4.2.4

(22-04-2024)
Άλλες εκδόσεις
Τι νέο υπάρχει- Experience the IPL like never before with match updates! Stay updated with improved live scorecards. - Enjoy smoother performance with optimizations and bug fixes. Get ready for unparalleled cricket action with the WION App. Update now and stay up-to-date with the happenings in the cricket world!"

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Εγγυημένα Καλή ΕφαρμογήΗ εφαρμογή αυτή πέρασε τη δοκιμή ασφάλειας για ιούς, malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις και δεν περιέχει απειλές.

WION: Breaking US & WORLD NEWS - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 4.2.4Πακέτο: esselgroup.zeemedia.wionews
Συμβατότητα Android: 5.1+ (Lollipop)
Προγραμματιστής:ZEE MEDIA CORPORATION LTDΠολιτική Απορρήτου:http://www.wionews.com/privacy-policyΔικαιώματα:16
Όνομα: WION: Breaking US & WORLD NEWSΜέγεθος: 34 MBΛήψεις: 207Έκδοση : 4.2.4Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-04-22 02:07:07Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU:
Αναγνωριστικό Πακέτου: esselgroup.zeemedia.wionewsΥπογραφή SHA1: 5C:74:20:D5:D4:F7:57:B4:3A:EB:5F:5B:07:F9:7C:71:BD:5E:66:BCΠρογραμματιστής (CN): WionewsΟργανισμός (O): Τοποθεσία (L): Χώρα (C): Πολιτεία/Πόλη (ST):

Τελευταία έκδοση του WION: Breaking US & WORLD NEWS

4.2.4Trust Icon Versions
22/4/2024
207 λήψεις13 MB Μέγεθος

Άλλες εκδόσεις

4.2.0Trust Icon Versions
25/2/2024
207 λήψεις12.5 MB Μέγεθος
4.1.3Trust Icon Versions
10/1/2024
207 λήψεις11 MB Μέγεθος
4.1.0Trust Icon Versions
16/11/2023
207 λήψεις11 MB Μέγεθος
3.8.7Trust Icon Versions
10/10/2023
207 λήψεις11.5 MB Μέγεθος
3.8.2Trust Icon Versions
29/8/2023
207 λήψεις8 MB Μέγεθος
3.7.7Trust Icon Versions
4/8/2023
207 λήψεις8 MB Μέγεθος
3.7.5Trust Icon Versions
28/5/2023
207 λήψεις8.5 MB Μέγεθος
3.7.2Trust Icon Versions
14/5/2023
207 λήψεις9.5 MB Μέγεθος
3.6.5Trust Icon Versions
30/4/2023
207 λήψεις8.5 MB Μέγεθος

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...